Cu mainile pe: Samsung All-in-One 7 Series (IFA Berlin 2011)

In Hala Samsung mi-a fost atrasa atentia si de la all-in-one-ul din seria 7. Elegant, finisaje metalice, premium, ecran care se rabateaza aproape complet. Configuratia modelului expus acolo consta intr-un ecran tactil de 23 inchi, procesor Intel Core i5 2390T la 2.7 GHz, nu mai putin de 8 GB memorie RAM, staocare pe un hdd cu o capacitate de 1TB, unitate optica tip slot. Nu avea si o placa video dedicata, utilizatorii avand-0 la dispozitie numai pe cea incorporata in procesor, o Intel HD. Chiar si asa, o astfel de placa poate rula cu succes videoclipuri full HD.

Mi-a placut in primul rand cum arata, are un design modern, te atrage din prima. Ecranul tactil se comporta excelent, raspunde rapid, fara erori. Nu stiu cand va fi lansat si la ce pret. Voi incerca sa aflu.

Alte cateva imagini, si foto dar si video, pe urmatoarea pagina.

Primele, fotografiile.

Si acum, un scurt videoclip.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *