Aspire S3 – Ultrabook de la Acer

Este clar, podiumul gadgeturilor va apartine ultrabook-urilor in aceasta toamna. Nici cei de la Acer nu au stat degeaba si, tot la IFA Berlin 2011, lanseaza modelul Aspire S3, un echipament cu o grosime de numai 13mm, o greutate de mai putin de 1.4 Kg si un ecran de 13.3 inchi. Arata si el intr-un mare fel, elegant, stilat, tinuta de business.

Aspire S3 este dotat cu cea de-a doua generatie a gamei de procesoare Intel® Core™ iar stocarea se poate face, la alegere, pe un SSD de 240 GB sau pe HDD-uri de 320/500 GB. Pentru modelul cu SSD, autonomia de functionare poate fi de pana la 7 ore. In plus, se lauda ca ne poate oferi un sunet cinematic, fiind echipat cu un sistem audio Dolby® Home Theater® v4. Aici, sunt mai reticent.

In functie de configuratie, va avea preturi cuprinse intre  799 si 1199 Euro. Va fi disponibil in Romania incepand cu luna octombrie.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Aspire S3 – Ultrabook de la Acer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *