Cu mainile pe: Samsung Seria 7 Chronos

Tot acolo, la IFA Berlin 2011, am avut ocazia sa intalnesc si noua serie 7 de notebook-uri a celor de la Samsung. Acestea vor fi disponibile in diverse configuratii si dimensiuni ale ecranului. De remarcat constructia si finisajele metalice, tastatura iluminata si ecranul cu finisaj mat, in care lumina se va reflecta mai greu. Despre configuratiile tehnice v-am mai povestit aici.

Mi-a placut cum arata, are acel look de business pe care multi dintre noi il cauta la un laptop. Si, carcasele metalice sunt mai rezistente, mai solide.

In plus, cei de la Samsung au incercat sa obtina dimensiuni cat mai compacte pentru aceste portabile. Astfel, intr-un corp obisnuit de laptop de 13 inchi avem un ecran de 14 si in cel de 14 un ecran de 15 inchi. Dupa cum observati din imaginea de mai sus, rama care inconjoara ecranul este mai subtire decat la un laptop obisnuit. Nici la capitolul greutate nu stau rau deloc. Astfel, modelul de 14 inchi cantareste 2.17kg iar cel de 15 inchi – 2.31kg.

Cateva imagini, pe urmatoarea pagina.

Intai, cateva fotografii.

Si acum, un scurt videoclip.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *