Cu mainile pe: Samsung Slate Seria 7 (IFA Berlin 2011)

La Berlin am interactionat pentru scurt timp si cu tableta Slate 7, una care se bazeaza pe serviciile Windows-ului 7. Acesta este inca cel mai utilizat sistem de operare in mediile de business si chiar in cele casnice. Si Android-ul, si iOS-ul, mai au ceva pana ne vor garanta acces complet la toate aplicatiile de business.

Fisa ei tehnica suna in felul urmator: ecran de 11.6 inchi cu o rezolutie de 1366×768 pixeli, procesor Intel Core i5-2467M la 1.6Ghz, 4 GB Memorie RAM, placa grafica Intel HD, stocare pe SSD-uri de 64 sau 128GB, Wi-Fi N, camera de 3 MPix in spate si de 2 MPix in fata. Nu ii lipsesc slotul microSDHC, portul HDMI-out sau cel USB 2.0. Nu sunt de neglijat docking-ul si tastatura wireless cu ajutorul carora o putem “transforma” intr-un mic computer, ca nu ii pot spun laptop.

Mi-a placut ca este destul de subtire, 12.7 mm, si nu foarte grea – 890 grame, astfel ca poate fi manevrata relativ usor. Ecranul s-a comportat excelent. Dar, pentru ca Windows-ul inca nu este construit 100% pentru un ecran tactil, putem avea la dispozitie un stylus pentru accesarea meniurilor sau link-urilor mai mici.

Nu stiu daca va fi disponibila la vanzare in Romania. Va fi lansata undeva spre sfarsitului anului iar pretul va fi peste 1000 de euro, in functie de capacitatea de stocare.

Cateva imagini, pe urmatoarea pagina.

Si un scurt videoclip.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

4 thoughts on “Cu mainile pe: Samsung Slate Seria 7 (IFA Berlin 2011)

 • February 1, 2012 at 7:17 pm
  Permalink

  salutare pt romania un Samsung Series 7 Slate ? sar putea achizitiona ?

  Reply
  • February 1, 2012 at 7:20 pm
   Permalink

   nu prea cred…

   Reply
  • September 24, 2015 at 6:51 pm
   Permalink

   Salut, am eu unul cu toate accesoriile. mai esti interesat?

   Reply
   • September 24, 2015 at 8:17 pm
    Permalink

    pentru o tableta de acum 4 ani? in niciun caz ­čśÇ

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *