Cu mainile pe: Samsung Galaxy S II LTE (IFA Berlin 2011)

Am butonat o leaca si super-smartphone-ul SGSII LTE, un terminal care a facut furori pe internet, in primul rand datorita configuratiei sale. Ecran de Super Amoled Plus de 4.5 inchi, 800×480 pixeli, procesor dual-core la 1.5 GHz, camera de 8 MPix, stocare interna de 16GB, ce sa mai, un adevarat mini-computer la purtator. Specificatiile complete, aici.

Din punct de vedere al design-ului, seamana mai mult cu SGS-ul decat cu SGS-ul II. Este un pic mai gros, mai greu iar la finisaje s-a optat in special pentru un plastic lucios. Da, parca SGS-ul II este mai elegant dar modelul LTE este mai puternic. Voi ce ati alege? Putere sau eleganta?

Chiar daca are un ecran mai mare si, dupa cum am mai spus, este un pic mai voluminos, ramane un device portabil, usor de purtat si de manevrat. Ecranul se vede excelent, raspunde foarte bine la comenzile tactile, nu am ce-i reprosa din acest punct de vedere. Camera de 8 Mpix, asa ca are si adevarate veleitati de camera foto-video.

Cateva imagini, pe urmatoarea pagina

Fotografii.

Si, acum, un scurt videoclip.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *