Philips Fidelio AirSpeaker – gadget audio

La Berlin, in standul Philips, am vazut un gadget audio care mi-a placut foarte tare. Este vorba de modelul Fidelio AirPlay Speaker, dedicat in principal posesorilor de echipamente Apple: iPod, iPad, iPhone, MacBook, iMac etc. Functioneaza ca o boxa conectata wireless la orice echipament compatibil AirPlay.

Intr-un corp compact, cu un design tip inel, atragator din orice unghi l-ai privi, acesta incorporeaza o putere de 16W RMS, destula pentru o incapere de birou sau un dormitor. Pe AppStore aveti la dispozitie aplicatia Fidelio prin intermediul careia mai aveti acces la statii de radio online, starea vremii, egalizor sau ceas cu alarma. De asemenea, are si conector auxiliar, pentru a conecta si alte surse audio la el, un smartphone cu Android de exemplu.

Nu am aflat pretul si disponibilitatea dar voi reveni.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *