Windows 8 – arata foarte bine

In biroul nostru s-a si instalat noul Windows 8, in varianta beta. Eroul este colegul Daniel, nu-i dau blogul ca e puturos si nu a mai scris de mult pe el. Deci, avem Windows 8. In varianta beta, chiar developer preview, cu multe probleme de rezolvat (drivere, instabilitate etc). Instalarea a durat mai putin decat cea a Windows-ului 7, cel putin asta a fost impresia noastra.

Dar, pot spune ca imi place cum arata noua interfata, este colorata, dinamica, intuitiva. Se vede ca este facuta pentru echipamente cu ecran tactil, pentru tablete in special. De asemenea, avem si posibilitatea utilizarii unei interfete clasice, restilizata totusi.

Ce are nou: Internet Explorer 10, alta interfata la Control Panel, Explorer cu Ribbon plus cateva aplicatii demo (paint and play, copper, Socialite, Tweet@Rama, RSS Feed, Memories, Picstream pt Flicker, NearMe etc).

Revin cat de curand si cu cateva imagini video.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *