Philips Saeco – Gadgetul perfect in fiecare dimineata

Philips anunta si in Romania disponibilitatea espressoarelor Saeco Xelxis Digital ID, Saeco Exprelia si Saeco Syntia care va pot prepara un espresso de calitate, cum numai italienii stiu sa-l faca, totul printr-o simpla apasare de buton.

Nu sunt un mare cunoscator in ale cafelei dar, de vreo doua saptamani, ma bucur in fiecare dimineata de un espresso de calitate preparat cu ajutorul unui espressor Saeco Xelsis. Ca un incepator in ale espresso-ului, pentru moment va pot spune doar ca gustul unei astfel de licori nici nu poate fi comparat cu cel al cafelei preparate la filtru. Este altceva, parca treci la alt nivel, faci upgrade, doar asa te bucuri de adevaratul gust al cafelei.

Cum majoritatea americanilor intra pe Facebook atunci cand se trezesc, dimineata eu prefer sa ma duc repejor la noul meu gadget si sa imi fac o bunatate de espresso, doar printr-o simpla apasare de buton. Probleme apar doar atunci cand nu mai este apa in rezervor sau cand trebuie sa caut pachetul de cafea boabe si nu stiu unde l-a ascuns sotia. In rest, daca nu patesc astfel de incidente, dupa maxim un minut ma bucur de o ceasca cu doua espresso (sa fie dublu zic!) adevarate, ca la mama lor. Sa mai zic si de cappuccino-ul pe care il prepar seara dupa ce vin de la munca? Cu alta ocazie…

Foarte tare este modelul Xelsis ID cu cititor de amprente si care poate retine profilul a 6 utilizatori. In plus, la el va puteti preseta pana la 9 specialitati de cafea. Doar apasati pe buton si va poate prepara cafeaua voastra preferata.

Comunicatul oficial, o galerie de fotografii si preturile celor trei espressoare, pe urmatoarea pagina.

Bucureşti, România – Philips vă prezintă espressoarele Saeco Xelxis Digital ID, noul Saeco Exprelia şi Saeco Syntia, care vă oferă espresso-ul autentic, cum numai italienii ştiu să prepare, prin simpla apăsare a unui buton.

Philips Saeco Xelsis, Exprelia şi Syntia sunt primele espressoare complet automate pentru uz casnic cărora le-a fost atribuită certificarea calitătii, în urma adoptării unor procese interne distinctive şi riguros respectate, dedicate atingerii parametrilor senzoriali Espresso Perfetto, aşa cum sunt aceştia definiţi de către Philips Saeco şi certificaţi de Centro Studi Assaggiatori Italian Tasters, cea mai prestigioasă companie italiană de consultanţă în analiza senzorială.

Philips Saeco, inventatorul espressorului complet automat destinat utilizării la domiciliu, este un pionier în arta cafelei, având o experienţă de peste 25 de ani. Folosindu-şi pasiunea şi rafinamentul pentru a introduce inovaţii în mod constant, îi oferă chiar şi celui mai exigent cunoscător de cafea experienţa unică de a avea un barista italian la domiciliu, prin simpla atingere a unui buton. Philips Saeco utilizează expertiza şi moştenirea sa italiană pentru a crea espressoare unice, elegante şi complete, care îţi oferă de fiecare dată espresso-ul autentic, perfect, personalizat exact pe gustul tău, la tine acasă: Xelxis Digital ID, noul Exprelia şi Syntia.

Colecţia de espressoare de lux Philips Saeco oferă o serie de elemente de personalizare, inclusiv cantitatea de lapte şi de cafea, temperatura, nivelul de spumă de lapte, puterea aromei şi bogăţia cremei. Intensitatea cafelei tale depinde în totalitate de tine – gama Philips Saeco reprezintă o inovaţie completă în ceea ce priveşte personalizarea.

Modelele Xelsis, Exprelia şi Syntia oferă funcţii create exclusiv pentru a folosi tehnica unui barista profesionist: de la umezirea boabelor de cafea şi până la controlul temperaturii şi măcinare.
•    Prin intermediul tehnologiei inteligente, sistemul patentat Saeco Adapting System (SAS) optimizează în mod automat faza de măcinare, garantând eliberarea perfectă de arome şi gust, indiferent de tipul de cafea boabe utilizat.
•    Râşniţele unice din ceramică prăjesc boabele la temperatură scăzută, neexistând riscul de supraîncălzire a acestora. Spre deosebire de râşniţele normale, cele ceramice previn orice gust de metal în cafea şi asigură consistenţă în procesul de măcinare.
•    Sistemul de pre-umezire – boabele de cafea sunt umezite înainte de preparare, pentru a păstra întreaga intensitate a gustului alături de aroma puternică. Cu cât sistemul de pre-umezire este activat pentru o perioadă mai lungă, cu atât mai gustos este espresso-ul!
•    Cu Sistemul de Umezire Saeco (SBS) patentat poţi prepara orice fel de spumă, oricând şi exact aşa cu îţi doreşti.
•    Pompa de 15 bari garantează o presiune adecvată pentru un gust autentic de espresso, o aromă perfectă şi un strat de spumă echilibrat.
•    Pe lângă tehnologia unică şi avansată, această gamă beneficiază şi de un sistem automat de curăţare.

Experimentează designul italian
Stilul şi designul aparatelor Philips Saeco sunt inspirate din teme contemporane. Cele mai noi aparate din gamă utilizează oţel inoxidabil şi forme liniare, cu o eleganţă care reflectă o tendinţă de viaţă de spaţiu deschis, cu linii curate şi cu o arhitectură mai modernă, prin care bucătaria devine încorporată în camera de zi. Materialele premium folosite pentru a crea gama Philips Saeco oferă luxul şi calitatea designului italian. Oţelul inoxidabil creează un aparat espresso modern şi puternic, având detalii cromate din aliaj de aluminiu şi panouri integrate pentru un design elegant.

Numai al tău
Există un aparat espresso Philips Saeco care abia aşteaptă să îţi completeze stilul de viaţă într-un mod impecabil. Acesta îţi va oferi nu numai specialităţi de espresso delicioase, personalizate prin simpla apăsare a unui buton, ci şi o experienţă de design complet.
Deci, de ce să nu te relaxezi şi să te bucuri de momentul tău de plăcere a gustului cu un aparat espresso automat Philips Saeco, barista-ul tău italian impecabil, direct la tine acasă?

Informaţii suplimentare pentru cele mai cunoscute modele:

XELSIS DIGITAL ID
Xelsis Digital ID este cel mai sofisticat aparat cu posibilităţi de personalizare extinse, pentru a satisface orice nevoie, având o varietate de caracteristici, printre care:
•    Mai multe băuturi şi mai mulţi utilizatori: până la 9 specialităţi de cafea pot fi personalizate de către 6 utilizatori şi selectate prin recunoaşterea amprentei fiecăruia
•    Selectarea băuturii se poate face printr-o singură atingere
•    Funcţie integrată automată pentru lapte, pentru specialităţi personalizate cu lapte, alături de auto-curăţare
•    Individualizarea cafelei: în funcţie de cantitate, temperatură şi tărie, cremă şi consistenţă
•    Funcţie patentată inteligentă de spumă de lapte ajustabilă
•    Oţel inoxidabil cu finisare de tip oglindă
Preţ Philips Saeco Xelsis Digital ID HD8946: 7999 lei

EXPRELIA
Perfect pentru prepararea automată şi rapidă a cafelelor cu lapte, are mai multe funcţii, printre care:
•    Selecţia băuturilor printr-o singură atingere
•    Funcţie integrată automată pentru lapte, pentru specialităţi personalizate cu lapte, alături de auto-curăţare
•    Individualizarea cafelei: în funcţie de cantitate, temperatură şi tărie, cremă şi consistenţă
•    Posibilitatea de a schimba cantitatea de lapte, cantitatea de cafea, temperatura şi tăria
•    Fierbător dublu pentru abur instantaneu
•    Oţel inoxidabil
Preţ Philips Saeco Exprelia HD8856: 4899 lei

SYNTIA
Sinteza perfectă de stil, perfomanţă şi uşurinţa utilizării pentru iubitorii de espresso. Printre caracteristicile Syntia se numără:
•    Espresso şi caffè lungo dintr-o singură atingere
•    Râşniţe din ceramică pentru păstrarea aromei
•    Posibilitatea de a schimba tipul cafelei: în funcţie de cantitate, temperatură şi tărie
•    Duză pannarello pentru spuma de lapte aşa cum îţi place
•    Design compact şi modern cu interfaţă pentru utilizator bazată pe cod de culori
•    Oţel inoxidabil
Preţ Philips Saeco Syntia HD8838: 3999 lei

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Philips Saeco – Gadgetul perfect in fiecare dimineata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *