O zi in Sibiu cu Sony Alpha 35

Weekend-ul asta ne-am decis sa fugim macar pentru cateva zeci de ore din plictisitorul Bucuresti. Astazi am trecut putin si prin Sibiu, unul dintre orasele noastre preferate (in Romania). Alaturi am avut, pe langa sotie si copil, o camera foto digitala marca Sony, anume modelul Alpha 35. Este o camera cu obiective interschimbabile si oglinda translucida, SLT. Despre beneficiile acestei tehnologii v-am mai povestit de curand. Nu o sa detaliez acum specificatiile tehnice. Le gasiti aici.

Pentru moment, doar o sa va arat cateva fotografii realizate cu ea. Si cu obiectivul 18-55mm dar si cu unul 55-200mm. Dar, va pot spune ca sunt multumit de cum s-a comportat pe tot parcursul zilei. Mi-a facut niste fotografii chiar reusite, frumos si natural colorate, clare, imi plac. Rezultatele, mai jos.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *