LG Optimus Q2 – ecran IPS si tastatura Qwerty

Interesant smartphone-ul celor de la LG, Optimus Q2. Acesta are un ecran de 4 inchi cu tehnologie IPS, procesor Nvidia Tegra 2 la 1.2 Ghz, camera de 5 Megapixeli si se bazeaza pe serviciile Android-ului 2.3. In plus, dispune de tehnologie Wi-Fi Direct pentru o comunicare mai rapida cu laptopurile sau computerele compatibile.

Un smartphone dedicat celor care, de voie sau de nevoie, au obiceiul de a comunica in scris de pe telefonul mobil, celor “conectati”. Se pare ca va fi lansat si in Europa in maxim o saptamana. Asteptam.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

4 thoughts on “LG Optimus Q2 – ecran IPS si tastatura Qwerty

 • September 19, 2011 at 2:02 pm
  Permalink

  Iar un Optimus, ne intoxica LG cu telefoanele lor pline de bug-uri.
  Tegra 2 e sugativa, iti trebuie baterie adevarata sa reziste macar o zi…..
  Macar sa fie ieftin, sa prinda la multime, ca High-End nu se compara cu SGS II. 🙂

  Reply
  • September 19, 2011 at 2:07 pm
   Permalink

   ieftin nu va fi, cu siguranta…

   Reply
 • October 21, 2011 at 7:45 pm
  Permalink

  Deio, nu cred ca ai avut unul ca sa-ti poti da cu parerea, incearca, si pe urma poti sa vorbesti, iti pot spune doar ca in unele cazuri LG-ul depaseste SGS

  Reply
  • October 22, 2011 at 9:14 pm
   Permalink

   s-ar putea sa fii surprins; Deio a vazut destule smartphone-uri pana acum;
   intrebare din partea mea, ca nu mi-am dat seama pana acum: care sunt cazurile in care LG-ul depaseste SGS-ul? nu zic ca nu mi-au placut LG-urile pe care le-am butonat, sunt doar curios unde le vezi tu superioare fata de SGS… SGS 1 sau 2?

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *