Ferrari – Detalii

Inghesuiala mare la evenimentul de lansare al noului Ferrari FF in Romania. Presa de profil, televiziuni, bloggeri, reprezentanti oficiali, Gianluca Giancarlo Fisichela, ambasadorul Italiei, nu aveai loc sa arunci un ac. Stiu, oare ce cautam eu acolo? Sincer, chiar daca sunt paralel cu domeniul auto ( nu vreau sa va spun in ce sunt licentiat 😀 ), imi plac masinile frumoase. Le admir pe strada si in revistele de profil. Mereu am visat ca imi voi cumpara “cea mai cea” masina. Din pacate, nu a fost sa fie, am coborat standardele. Asa ca, am profitat de ocazie si am mers acolo pentru a putea admira de aproape, intr-un showroom, un Ferrari adevarat. Nu o sa va spun prea multe despre noul model, Ferrari FF, o sa-i las pe cei care se pricep sa-si dea cu parerea.

Eu doar am admirat modelele expuse acolo, am fost incantat de perfectiunea constructiei, a finisajelor, a detaliilor. Detaliile chiar fac totul. Nimic nu este lasat la intamplare. Sunt adevarate opere de arta pe patru roti, visul oricarui impatimit automobilist.

Pentru cutiuta mea cu amintiri am surprins cateva fotografii de acolo. Pe urmatoarea pagina.

no images were found

Mai jos, noul Ferrari FF.

no images were found

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Ferrari – Detalii

 • September 21, 2011 at 6:26 am
  Permalink

  Giancarlo Fisichella, nu Gianluca! 🙂

  Reply
  • September 21, 2011 at 6:55 am
   Permalink

   oki 😀 Nu prea ma pricep 😀

   Reply
  • September 21, 2011 at 6:57 am
   Permalink

   multam!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *