Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

4 thoughts on “Oare de data asta va fi altfel?

 • September 23, 2011 at 5:18 pm
  Permalink

  Nu va fi shit, va fi Big Shit.
  M$ se axeaza pe tablet computing, acolo va fi interesant, dar nu va fi amenintare la adresa Android si IOS, a spus-o Gartner si altii.
  In schimb pentru desktop, va fi dezastru. Normal ca daca faci ceva tablet optimized, trebuie sa faci un compromis undeva, iar cum se spune ca desktopurile sun in declin, all-in-one si mobilele vor fi viitorul.
  Bineinteles ca cei care au spus ca desktopurile sunt in declin sunt complet idioti, tabula rasa, scuzati de limbaj :), dar doar daca ai cap in traista poti declara o aberatie asa de mare, sunt mai mult de 500 milioane de desktopuri in lume, nu le aruncam noi asa usor. ­čÖé si nu se compara PC gaming cu jocuri de copii mici ca si consolele sau tablete/telefoane.

  Reply
  • September 23, 2011 at 5:38 pm
   Permalink

   nu stiu, eu as prefera sa nu ne “fure” banii iar cum au facut cu millenium si Vista

   Reply
 • September 25, 2011 at 2:46 pm
  Permalink

  Intereanta gaseslnita, dar incorecta. casa le aisa ciclul bun-rau, au uitat Windows 2000, care ar trebui sa sta intre 98 si ME. E primul Windows pe arhitectura NT, iar urmasul lui direct e XP. Cu Windows ME se sfarseste practic seria Windows 9x.
  Intre Windows 95 si Windows 98 a extistat ÔÇ×buniculÔÇŁ lui Win XP, tatl lui Win 2000, numit Windows NT 4.0 si era pentru workstations si servere.
  Asa ca nu e chiat asa simplu, una calda, una rece… ­čÖé

  Reply
  • September 25, 2011 at 2:52 pm
   Permalink

   corect, au uitat de windows 2000 si sincer, si eu ­čśÇ chiar daca am lucrat multa vreme pe el

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *