HP: de la era “cool” la cea “Elite” (sau coborarea cu picioarele pe pamant)

Se pare ca celor de la HP nu prea le-a priit era “cool” sub conducerea lui Leo. Urmarile s-au vazut pe burse.

Un nou si interesant suflu razbate dinspre departamentul lor remaniat de marketing. Incepe era seriei Elite. O abordare poate mai logica, mai corecta, mai realista, HP fiind recunoscuti pentru echipamentele dedicate exclusiv aplicatiilor de business. Scule cu un aspect, o constructie si o configuratie pe masura. Elitebook se numesc laptopurile lor cele mai misto, mici tanculete portabile imbracate in aliaje de aluminiu si magneziu. Asa ca, ce s-au gandit? La ce ne pricepem noi cel mai bine? Raspuns: La echipamente de business. Ce-ar fi daca denumim o intreaga serie de echipamente cu acelasi nume? Elite? Laptopuri, desktopuri, all-in-one-uri si chiar monitoare. Nu ar da mai bine? Toate cu o constructie solida, sanatoasa, premium, riguros testate, cu specificatii superioare, unelte adevarate pentru business. Pe cand si servere in aceeasi serie? Pro-Elite DL390… 😀

Imi place abordarea celor de la HP. Mai multe detalii, aici. Un scurt video oficial de prezentare, mai jos.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “HP: de la era “cool” la cea “Elite” (sau coborarea cu picioarele pe pamant)

 • October 3, 2011 at 3:32 pm
  Permalink

  No shit, excuse the language, prima jumatate din prezentare o aveai si cei de la IBM acum 10 ani, sau cei de la Dell daca nu sunteti fani Lenovo. Acum s-a gandit si HP sa vina cu aliaje de magneziu si un HDD tray mai eficient?

  Reply
  • October 3, 2011 at 3:59 pm
   Permalink

   nu este chiar asa. si HP-ul avea astea de mult timp, cel putin la laptopuri.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *