Herculane 2011

Acolo unde pana si semnele de circulatie nu mai sunt ce au fost candva… Dezastru, batjocura, nepasare, hotie… O statiune in care odinioara veneau capete regale la tratament… Acum, turistii se plimba printre ruine. Tinerii isi oficiaza casatoriile printre ruine. M-am plimbat pe acolo, am privit ca prostul la ceea ce vedeam in jurul meu. Nimeni in tara asta nu intelege ca turismul bine facut aduce bani? Aduce locuri de munca? Aduce prosperitate? Chiar nimeni? Ca ceea ce se intampla acolo te alunga? Iti vine sa-ti iei campii si sa fugi unde vezi cu ochii.

Nu va mai arat alte fotografii, sunt prea deprimante. Suntem o natie care si-a batut joc de tot ceea ce a avut mai frumos si mai bun. Pacat.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *