Noul Showroom F64.ro (de 10 ani!)

Am trecut pentru cateva zeci de minute si prin noul showroom al celor de la F64.ro. Eram curios cum si-au amenajat noul sediul din Bulevardul Unirii, cadou pe care si l-au facut la aniversarea a 10 ani de activitate. Din partea mea, le urez inca 100 de ani de acum incolo! Si inca vreo 50 sa-i mai vizitez si eu! :O))

Pot spune ca nu am fost deloc dezamagit. Cred ca este cel mai generos spatiu dedicat comercializarii echipamentelor foto-video din tot sud-estul Europei. Doua etaje spatioase, in care poti iesi la o “plimbare” de cateva ore fara sa te plictisesti. Pasionatii de fotografie au ce vedea dar si ce testa aici. Toate marcile importante sunt reprezentate, fiecare avand o zona dedicata.

Cu siguranta, fiind si eu un mic japonez, voi reveni aici. Mi-a placut noul lor magazin.

Pe aceeasi tema, isi mai povestesc impresiile: Dan Dragomir, Alex Radescu (cei devreme plecati), BusinessCover.ro.

Cateva fotografii de acolo, pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

4 thoughts on “Noul Showroom F64.ro (de 10 ani!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *