Asus ZENBook? Noul nume al UX21

Ultrabook-ul Asus se numeste Zenbook!!! Un nume mai prietenos decat UX21: Zenbook!

Caracteristici: 1.1 Kg, 3mm grosime in cel mai subtire punct, 2 saptamani stand-by, resume in 2 secunde, autonomie de peste 7 ore.

Continuam: Sata 3, USB 3.0, Intel Core i7, Bang&Olufsen IcePower…

Jonnie Shih, presedintele Asus, il lauda ca fiind o combinatie perfecta de stil, armonie si putere. Ca va redefini modul in care lucram cu un portabil. Incepe o noua era, o Ultra-ERA. 😀 (Ca sa fim sinceri, aceasta a inceput o data cu MacBook Air-ul.)

Pretul: 999 USD pentru o configuratie cu: ecran de 11 inchi, procesor Core i5, 4 GB memorie RAM, stocare pe un SSD de 128 GB, USB 3.0, husa inclusa in pachet. Un pret misto! De maine poate fi gasit pe rafturile magazinelor din USA. Cred ca, in curand si la noi.

Da, este un laptop pe care mi l-as cam dori. In configuratia cu procesor i7, normal. Este usor, ultraportabil, are o putere de procesare extraordinara. In plus, pretul nu cred sa aiba concurenta. So, il astept cu nerabdare la teste. 😀

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Asus ZENBook? Noul nume al UX21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *