SecuritateIT.ro – Dan Dragomir nu sta degeaba, mai se implica intr-un blog :D

Va mai supun atentiei inca un proiect interesant, www.securitateit.ro, pastorit de amicul Dan Dragomir. Pe acest blog veti putea citi stiri, review-uri, sfaturi utile din domeniul antivirus, malware, phishing, spam, majoritatea subiectelor fiind in stransa legatura cu domeniul securitatii IT, un subiect extrem de important in viata noastra digitala.

Sper ca informatiile pe care le vom gasi aici nu se vor baza doar pe comunicate de presa. Sper sa pot citi in viitor si articole cu continut unic, chiar sfaturi utile, generate prin colaborarea cu persoane sau companii care au experienta in acest subiect.

Intrebare catre Dan: Mai poti frate? :O))

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “SecuritateIT.ro – Dan Dragomir nu sta degeaba, mai se implica intr-un blog :D

  • October 16, 2011 at 8:27 am
    Permalink

    Asta ma intrebam si eu :)) … oare mai poate la cate proiecte are Dan pe cap?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *