Orange suporta contravaloarea abonamentului BlackBerry; Vrei o bombonica?

“Orange Romania a luat decizia sa compenseze clientii care detin abonament BlackBerry cu contravaloarea abonamentului pe perioada nefunctionarii, indiferent daca situatia a fost sesizata sau nu Serviciului Clienti. Compensarea se va aplica automat, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

Multumim,

echipa Orange”

Personal, mi se pare cam putin doar valoarea abonamentului, e ca o bombonica pe care i-o dai unui copil ca sa-l prostesti. Oricum cei de la Orange vor imputa aceste costuri companiei RIM. Cei care folosesc serviciile BlackBerry sunt persoane care au nevoie permanenta de comunicare, ale caror decizii de business depind in mare masura de primirea la timp a informatiilor. Poate pe unii i-a costat suplimentar activarea altor servicii pentru a putea tine legatura cu clientii si colegii din companie. Situatia este mult mai complexa, business-ul multor companii a fost afectat negativ, nu cred ca unii se vor multumi doar cu o bombonica. Poate ca unii clienti vor renunta la acest tip de servicii.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *