Accesorii de la Logitech personalizate pentru Call of Duty! Kill’em All!

Logitech dedica fanilor jocului Call of Duty, si nu numai lor, tastatura Logitech Gaming Keyboard G105 si mouse-ul Logitech Laser Mouse G9X, gadgeturi care poarta logo-ul noii versiuni CoD: Modern Warfare 3 si care arata intr-un mare fel. Ambele mi se par dementiale!

Logitech Gaming Keyboard G105 poate fi un companion perfect si pe timpul noptii, aceasta fiind iluminata intr-o culoare verde. De asemenea, are sase taste G programabile, fiecare cu trei moduri de stare, oferind in acest fel pana la 18 combinatii de macro-uri pe joc.  Nu ii lipseste functia multi-key input  care iti permite sa folosesti pana la cinci taste simultan, fara pericolul interferentelor. In plus, taste de control pentru continutul media  ofera acces direct la volum si la comenzile de mute, start, stop, pauza, inainte sau inapoi.

Mouse-ul Laser G9X este dotat cu un laser performant si precis, ofera posibilitatea schimbarii rezolutiei (pana la 5700 dpi) si are un receiver USB full-speed care ii asigura o deplasare lina. Un sistem de ajustare a greutatii iti permite personalizarea lui cu pana la 28 de grame.  Imi place si micul ecran color personalizabil, pe care poti alege culoarea LED-urilor.

Ambele sunt disponibile din noiembrie in Europa, Logitech Gaming Keyboard G105 la un pret de 69.99 Euro iar mouse-ul  Logitech Laser G9X la 79.99 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *