HP Envy 110: multifunctionala Smart

Cei de la HP au dezvaluit astazi o superba multifunctionala, Envy 110 e-All-in-One. Aceasta are un design discret, elegant dar si actual, modern, fiind dedicata in special utilizatorilor casnici. ENVY 110 incorporeaza in primul rand functiile de imprimare, scanare si copiere. Si, pentru a fi in pas cu noile tehnologii mobile, are posibilitatea de imprimare de pe orice dispozitiv mobil cu ajutorul aplicatiilor HP sau al tehnologiei ePrint.

Foarte interesant: dispune de o tavita pentru hartie care se deschide automat doar atunci cand avem nevoie si promite o utilizare intuitiva prin intermediul ecranului touchscreen color de mari dimensiuni. Si, din cate vad eu in imaginea de mai sus, se pare ca prin intermediul aceluiasi ecran avem posibilitatea accesarii anumitor aplicatii Smart, conectate la internet.  Vad acolo o sigla de Facebook, un Bing sau chiar o aplicatie Picasa.

HP ENVY 110 e-All-in-One va fi disponibila in Romania in premiera in reteaua de magazine Media Galaxy, de la sfarsitul lunii octombrie.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *