Provocarile SmartIT – premii interesante

Dupa cum va spuneam, in cadrul concursului SmartIT organizat de catre cei de la Playtech, tinerii dezvoltatori pot participa si la diverse provocari lansate de catre sponsori.  Mai nou, si cei care voteaza sunt premiati. Acestia pot castiga o tableta Transformer pe care Asus Romania o pune la bataie.

Sponsorii si partenerii Smart IT sunt: EuroGSM, TotalSoft, Asus, Kolectiv Studio, Research In Motion (RIM), Tribute si Q2M.

Provocarile lansate de catre sponsori, in numar de 5 momentan, sunt descrise in amanunt pe urmatoarea pagina. Premiile puse la bataie sunt chiar interesante.

1. Internautii isteti si creativi merita un iPhone 4S! EuroGSM ofera noul smartphone Apple dezvoltatorului care construieste o aplicatie functionala pe iOS si Android care sa raspunda urmatoarelor cerinte:

– Sa localizeze magazinele EuroGSM cu adrese, fotografii, descriere si cu distanta la care se afla utilizatorul fata de magazine;

– Sa integreze localizarea magazinelor EuroGSM in Google Map;

– Sa caute cel mai apropiat magazin EuroGSM fata de locul in care se afla utilizatorul.

Vezi Provocarea EuroGSM la adresa http://www.playtech.ro/smartit/provocari/provocarea-eurogsm.

2. O idee pentru iPad 2 – 16 GB, WiFi! KolectivStudio ofera tableta Apple pentru un concept de aplicatie de tip joc prin care KolectivStudio.com sa poata promova serviciile de dezvoltator de aplicatii smartphone. Propunerea va fi prezentata intr-un document format .doc sau .pdf.

Vezi Provocarea KolectivStudio la adresa http://www.playtech.ro/smartit/provocari/provocarea-kolectivstudio.

3. Cu atentie, se face cariera! TotalSoft ofera un internship la Embedded Software pentruconstruirea unei aplicatii Android care sa faca o poza unei incinte si sa detecteze diferentele fata de o poza realizata anterior (ce obiecte sunt in plus sau in minus).

Vezi Provocarea TotalSoft la adresa http://www.playtech.ro/smartit/provocari/provocarea-totalsoft.

4. Online si marketing pentru distractie si… o noua echipa! Club Tribute din Bucuresti va testeaza creativitatea pe Facebook. Pentru realizarea unei pagini de club virtual pe Facebook si intretinerea acesteia prin promovare si socializare, Tribute va plateste seara cu prietenii.

Vezi Provocarea Tribute la adresa http://www.playtech.ro/smartit/provocari/provocarea-tribute.

5. Fanii BlackBerry intra in program! Research In Motion (RIM) ofera 1 an de membership gratuit SELECT Alliance Program, in valoare de 2.900 euro sau dispozitive BlackBerry pentru cea mai tare aplicatie BlackBerry inscrisa in competitia Smart IT.

Vezi Provocarea RIM la adresa http://www.playtech.ro/smartit/provocari/provocarea-rim.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *