Cu mainile pe: iPhone 4s

Mare minune mare! Am pus mainile pe noul iPhone 4S!!! Nu ma mai spal pe maini o saptamana! :O))

Prin bunavointa celor de la koyos.ro, cel mai cautat smartphone al momentului a ajuns si la mine. In cateva zile imi voi spune si umila mea parere vis-a-vis  de performantele sale. Cu siguranta ca va face o foarte buna impresie acasa, acolo unde eu, cu al meu Android, sunt in minoritate (sotia si pustiulica sunt utilizatori de iPhone, deci infocati fani Apple). Pana atunci, voi arata o galerie foto cu el, cateva exemple foto si unul video realizate cu ajutorul noii camere de 8 Megapixeli.

Mai intai, galeria foto cu el.

Bineinteles ca, dupa ce am testat un pic Siri, am facut si cateva fotografii cu el. Vroiam sa stiu cum se descurca noua camera de 8 Megapixeli. Pot spune ca nu sunt deloc dezamagit. Tinand cont ca am fotografiat in conditii de iluminare precara, aceasta s-a descurcat chiar binisor, cu toate ca se face simtita prezenta zgomotului. Totusi, am remarcat ca focalizeaza destul de repede si precis. Cateva prime exemple foto, mai jos. Promit sa revin si cu altele, facute in conditii mai bune.

Trebuia sa si filmez cu el, nu? La partea de filmare, parerea mea este ca se descurca si mai bine. Imagini full HD clare, corect focusate. Un exemplu, mai jos.

 

 
Revin cat de curand si cu alte impresii despre el. Stati aproape!
 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Cu mainile pe: iPhone 4s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *