Samsung MV800 – Jucaria Foto

De mult nu am mai facut un shooting foto din seria GaFaS: Gadget Fashion Show. Revin in forta cu un pictorial al camerei foto cu ecran mobil Samsung MV800. O utilizez de cateva zile si pot spune ca este o camera digitala pe care doamnele, domnisoarele si copiii o vor aprecia foarte tare. In primul rand datorita dimensiunilor compacte dar si al interfetei grafice extrem de intuitive, usor de utilizat. In plus, meniul este foarte simplu si are o multime de efecte creative, multe dintre ele foarte nostime, astfel ca va fi apreciata foarte tare de copii sau tineri. O sa revin cat de curand si cu o scurta prezentare a ei.

Intre timp, am dat si eu in mintea copiilor. Am subtilizat de la pustiulica o infima parte din colectia Lego si am fotografiat-o alaturi de gadgetul celor de la Samsung.

Rezultatele? Pe urmatoarea pagina.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Samsung MV800 – Jucaria Foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *