Touchpad-ul HP ar putea fi relansat; de data asta cu Windows 8

Umbla zvonuri prin targ ca Touchpad-ul celor de la HP ar putea sa fie relansat. Nu cu WebOS ci cu noul Windows 8, un sistem de operare orientat si catre utilizarea tactila. Pare interesanta ideea, mai realista, mai aproape de core-business-ul celor de la HP, mediile enterprise in speta. Am mai spus de atatea ori, Windows-ul este inca la putere in mediile corporate, Android-ul si iOS-ul avand inca cativa pasi de facut pentru a trece de la titulatura “pro divertisment” la cea “pro business”. Lucreaza in aceasta directie dar cam timid, parerea mea.

Stiti cum se spune, nu iese foc fara fum. Se pare ca zvonul a fost confirmat de cativa angajati ai HP, acestia afirmand ca deja compania lor testeaza Windows-ul 8 pe tabletele mai sus mentionate. Alte surse sustin ca ar putea fi lansata o alta tableta pentru acest sistem de operare. Merita urmarit subiectul, pe mine ma intereseaza.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Touchpad-ul HP ar putea fi relansat; de data asta cu Windows 8

 • October 26, 2011 at 7:11 am
  Permalink

  Umblă zvonul că oricine poate să arunce zvonuri aparent plauzibile…

  Big yawn. Wait for official news. Then maybe believe…

  Reply
  • October 26, 2011 at 9:15 am
   Permalink

   ma, si zvonurile sunt extrem de interesante cateodata…

   Reply
 • October 26, 2011 at 10:37 am
  Permalink

  Si de ce ma rog nu ar fi plauzibil? TouchPad are Qualcomm Snapdragon 8260 care este compatibil cu Windows 8, fiind un ARM. Totul tine de BootLoader, si pe Ipad poti pune Android daca ii faci Jailbreak si ajungi la Bootloader.
  Totul tine de drivere pana la urma.
  Cyanogen exista deja pe TouchPad, au spart bootloader-ul, iar cei de la HP fiind chiar ei dezvoltatorii, normal ca stiu cu ce se mananca, de ce nu ar pune Win8 pe el, doar de test?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *