Lumia 800: un superb N9 cu Mango

In sfarsit, cei de la Nokia au aratat lumii intregi primele terminale cu Windows Phone Mango, Lumia 800 si Lumia 710. Modelul Lumia 800 imi place mai tare, poate si pentru ca seamana foarte tare cu N9, un terminal cu MeeGo de care ma bucur zilele astea.

Acesta are un ecran curbat AMOLED de 3.7 inchi cu o rezolutie de 800×480 pixeli, procesor la 1,4GHz, camera foto de 8 Mpix care poate inregistra la rezolutii HD si capacitate de stocare interna de 16GB. Va costa aproximativ 420 Euro.

Lumia 710, un model mai de buget, dispune tot de un procesor la  1.4 GHz, are un ecran de 3.7 inchi, 1 GB de memorie RAM, camera foto de 5MP si stocare interna de 8GB, totul la un pret de numai 270 Euro.

Ambele modele vor aparea pe pietele din Franta, Germania, Italia, Olanda, Spania si Marea Britanie din luna noiembrie.

Dan, prezent la evenimentul Nokia World, ne spune ca Windows Phone se comporta mult mai bine decat MeeGo.  Si Alex ne impartaseste opiniile lui legate de acest subiect.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Lumia 800: un superb N9 cu Mango

  • November 2, 2011 at 5:30 am
    Permalink

    superi tari telefoanele, nokia Lumia 800 pe langa cei 16 gb memorie de stocare interna se mai poate bucura si de spaţiu de stocare in-the-cloud de 25 GB prin intermediului serviciului SkyDrive deţinut de Microsoft.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *