Blackberry P’9981 – Porsche Design

Nu-i asa ca va place frumusetea de smartphone de mai sus? Ce superb terminal a iesit din colaborarea intre RIM si Porsche Design, poate cel mai cool telefon cu tastatura qwerty completa pe care l-am vazut pana acum. P’9981 este un terminal de lux, cu o rama din otel inoxidabil si acoperit pe spate in piele lucrata manual, care va putea fi achizitionat numai de boutique-urile Porsche Design la un pret de aproximativ 2000 USD.

Specificatiile sunt identice cu ale unui BlackBerry Bold 9900. Are un procesor la 1.2GHz, BlackBerry OS 7, camera de 5MPix cu inregistrare HD la 720p, NFC. Bineinteles ca nu-i lipseste o interfata speciala Porsche Design.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *