Toamna prin lentila lui 4S

Astazi am trait o zi  frumoasa. In primul rand ca, desi a fost 30 octombrie, am avut parte de o superba zi cu soare. Intocmai ca acum 12 ani cand, eu si sotia mea, ne casatoream. Si, intr-o atat de ceremonioasa zi, am plecat de dimineata la o plimbarica prin judetul Arges, urcand foarte putin pe Transfagarasan. Ne-am plimbat cu vaporasul pe lacul de acumulare de la Vidraru si am trait chinul celor 1480 de trepte de la Cetatea Poenari. Am venit acasa franti, obositi dar multumiti ca ne-am distrat pe cinste!

Normal ca am facut o multime de fotografii azi. Pe langa camera mea foto si inca o compacta (perfecta pentru panorame 😀 ), am avut cu mine si noul iPhone 4S pe care cei de la koyos.ro mi l-au oferit pentru o scurta experienta. Cum nu am timp sa-l testez indeajuns, mi-am zis ca macar noua camera foto de 8 Megapixeli sa o pun la treaba. Asa ca, am si fotografiat dar si filmat destul de multisor cu el. Mi-a placut faptul ca focalizeaza destul de repede si ca rezultatele foto in lumina puternica sunt de calitate, clare, cu o paleta coloristica naturala. Interfata este simpla, fara optiuni, fara efecte, doar cu posibilitatea activarii/dezactivarii grid-ului, a unui mod HDR si a blitului. Efecte sau alte chestii, prin aplicatii dedicate. Pentru un smartphone, adica un device cu o lentila minuscula, ma declar multumit de calitatea fotografiilor obtinute in lumina naturala.

Deci, cateva exemple foto, pe urmatoarea pagina. Revin cat de curand si cu filmarile.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

4 thoughts on “Toamna prin lentila lui 4S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *