Lansare Uncharted 3: Drake’s Deception in Romania

Asta seara am trecut pentru cateva zeci de minute si pe la evenimentul de lansare al jocului pentru PS3 Uncharted 3: Drake’s Deception. Eram curios sa vad noul joc, mai ales ca am butonat cu mare placere si la versiunea precedenta. Nu am mai scapat de pustiulica si l-am luat si pe el.

Prezentarea oficiala ne spune ca Nathan Drake se va aventura chiar in inima desertului arab, in cautarea comorilor pe care le ascunde misteriosul oras “Atlantis of the Sands”. Interesant, nu? Se pare ca jucatorii vor avea parte de capitole mai lungi si scene mult mai periculoase.  Acum, Nathan poate aborda inamicii atat in lupta corp la corp, folosind chiar atacuri surpriza si dispune de noi optiuni de camuflare. Normal ca este un joc disponibil si in format 3D. Mai multe nu spun pana nu ma ocup de el, asa cum pot si eu, in Easy Mode. 😀 Povestea si aventurile conteaza. Drumul, scenele, imaginatia creatorilor, nu bataile! :O))

Acest joc va putea fi cumparat chiar de maine in reteaua partenerilor Sony Computer Entertainment Europe la un pret de aproximativ 269 Lei. Uff, de-abia astept sa ma ocup cum trebuie de el. 😀

Cateva imagini de la eveniment, pe urmatoarea pagina.

Alte impresii la: Dan Dragomir.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Lansare Uncharted 3: Drake’s Deception in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *