Videoproiector in sufragerie?

Ieri am primit infopress-ul celor de la Koyos.ro in care prezentau cate produse multimedia. Am fost atras inca de la inceput de proiectorul Acer X1110, in primul rand datorita pretului de numai 1400 Lei. Acesta are o luminozitate de 2500 ANSI Lumeni, o rata de contrast de 4500 :1 si o rezolutie nativa de 800 x
600 pixeli. Specificatii bunicele, numai ca rezolutia nu este una High Definition.

Curios din fire si in cautarea unui proiector cu o rezolutie mai buna, pe acelasi site am gasit modelul Acer P1200 care are un pret cu 1200 Lei mai mult. Acesta are o rezolutie nativa de 1600×1200 pixeli, o luminozitate de 3700 ANSI Lumeni si o rata de contrast de 3700:1. Pare mai interesant, are rezolutie HD si port HDMI pentru conectarea surselor HD. Prefer sa dau un ban in plus pentru a ma bucura de o calitate mai buna a imaginii.

Eu am avut norocul sa testez cateva videoproiectoare in sufrageria mea, pe care a trebuit sa le returnez ulterior (din pacate 😀 ). Experienta este chiar misto, acompaniat si de un sistem audio mai puternic am creat o atmosfera asemanatoare celei de la cinema, diferenta fiind ca fotoliul meu de acasa este mai confortabil si ca am putut pune pauza filmului ori de cate ori aveam chef. Sa mai spun ca si jocurile parca sunt altfel pe un ecran cu o diagonala de 2.5 metri?

Voi ce ziceti? V-ati instala un videoproiector in sufragerie? Ati vrea sa aveti o experienta multimedia mult mai apropiata de cea de cinema? Personal, ma gandesc la o astfel de solutie, mult mai ieftina decat un televizor cu o diagonala mare. Dar nu stiu nimic despre proiectoarele Acer. Cum sunt? Le-a mai testat cineva? Aveti un videoproiector in sufragerie sau in living?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Videoproiector in sufragerie?

  • November 20, 2011 at 11:45 am
    Permalink

    salut..dap..e ok..eu am un asus p1166…e ok…il folosesc de ceva timp, doar pt filme…cum zici si tu,,,cu un sistem audio potrivit poti avea “propriul cinema”:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *