Orasul meu, noaptea (cu Panasonic GF3)

Am vrut sa testez capacitatile de fotografiere ale camerei foto Panasonic GF3 si pe intuneric. Nu din mana, ca nu sunt nebun. M-am folosit de un trepied. Ar fi si asta o premiera, ca in general imi este cam lene sa car unul cu mine.

Deci, instrumentar: Panasonic GF3, obiective 14-42mm si 45-175mm, plus trepied. Setari: ISO 160, diafragma f/8 in general si timpi de expunere cat mai lungi (am ajuns si la 60 de secunde), diferit de la caz la caz. Intr-o fotografie sau doua veti observa ca am exagerat putin cu timpul de expunere, tocmai pentru a lumina totul si pentru a vedea ce detalii suprinde aparatul. Rezultatele, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Orasul meu, noaptea (cu Panasonic GF3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *