Hai sa facem cel mai mare album cu Rasarit de Soare!

Samsung Romania a demarat campania „Rise and shine” care se va desfasura in perioada 5-20 noiembrie. In cadrul acesteia, pasionatii de fotografie sunt invitati sa impartaseasca cele mai frumoase fotografii cu rasarituri de soare pe site-ul dedicat  www.samsungimages.ro.  Cei care participa au sansa să castige una dintre cele 12 camere foto premium MV800 sau una dintre cele 10 camere foto PL 120 puse la bataie.

Evenimentul final se va desfasura in mall-ul Baneasa din Bucuresti pe data de 23 noiembrie unde, pe 12 plasme, vor fi afisate cele mai frumoase 12 rasaturi de soare, alese de catre un juriu, printre membrii caruia ma aflu si eu. Cele mai frumoase rasaturi vor fi premiate fiecare cu cate o camera Samsung MV800.

Persoanele care doresc sa participe au la dispozitie două optiuni de inscriere, fie prin crearea unui cont pe site, fie prin logarea prin intermediul contului personal de Facebook si completarea formularului de participare.

Asa ca, hai sa facem cel mai mare album foto cu rasarit de soare din lume.

PS. Fotografia de mai sus este facuta de mine acum vreo 6 ani.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *