LikeIt.ro: Inca un importator isi deschide un magazin online

Pe modelul celor de la IT&S care au lansat magazinul online koyos.ro, inca un importator intra pe piata online a comertului cu amanuntul din Romania. Este vorba de site-ul likeit.ro care este proprietatea celor de la RHS Company. Totusi, business-ul celor de la RHS va fi un pic diferit, acestia dorind sa-si comercializeze produsele prin intermediul unor magazine partenere.

“Ne dorim să creăm un brand de retail de încredere, sigur, unic în piaţa din România şi să oferim clienţilor noştri o experienţă care să le depăşeacă aşteptările. Vom încerca mereu să aducem viziune şi creativitate în serviciile oferite. Like It porneşte la drum cu o reţea de aproximativ 40 de parteneri care în acest moment realizează o cifră de afaceri cumulată de 100 milioane de euro, propunându-şi o creştere de 50% a cifrei de afaceri consolidată pentru anul 2012. Planul de dezvoltare va cuprinde 50 magazine partenere Like It ce urmează să fie deschise în Bucureşti şi 41 oraşe reşedinţe de judeţ din ţară în primele 6 luni de activitate, urmând ca până la finalul lui 2012 să existe 100 de magazine partenere la nivel naţional.” a declarat Dragoş Popescu, General Manager RHS Company.

Like It pune la dispozitia partenerilor sai informatii in timp real despre stocuri si produse datorita automatizarii 100% a proceselor, structurii informatice, sistemelor de logistica, precum si a politicii comerciale. Astfel, livrarea catre client se va putea face in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii oriunde in tara.

Momentan, magazinul este inca in versiune beta. Chiar sunt curios sa vad si ce politica de preturi au, cum sunt preturile lor vis-a-vis de cele ale concurentei serioase.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *