Panasonic GX1 – anuntata oficial si in Romania

Deci, camera foto Micro 4/3 Panasonic Lumix GX1 a fost anuntata oficial si in Romania. Aceasta are un senzor Live MOS de 16 Megapixeli, procesor Venus Engine, sistem de focalizare Light AF, viteza de fotografiere in rafala de 4.2 cps, sensibilitate ISO intre 160 si 12800, un ecran tactil de 3 inchi si filmare la rezolutii full HD in format AVCHD.

Mie imi place foarte tare cum arata. Are un look de camera serioasa, tocmai buna ca backup pentru un profesionist. Sa vedem ce-i poate pielea…

Va fi disponibila pe piata din luna decembrie. In Romania va fi disponibila intr-un kit cu obiectiv 14-42mm la un pret de aproximativ 749 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *