Cele mai mari televizoare Samsung sunt disponibile in Romania

Samsung anunta disponibilitatea in Romania si a televizoarelor 3D LED 60D8000 si plasma 64D8000, modelele cu cea mai mare diagonala din categoria lor. Uff, ce mi-ar place unul. Va dati seama ce misto se vede un film full HD pe un astfel de televizor? Sau un joc de pe consola?

Smart TV-ul LED D8000 are o diagonala de 60 de inci si o rama ultra subtire One Design (de doar 5 mm). Un aspect de retinut, acesta dispune de o solutie Personal Video Recording care permite inregistrarea emisiunilor de la TV pe un hard disk sau pe o memorie externa conectata prin USB. Dupa cum va asteptati, plasma 64D8000 are o diagonala de 64 de inchi.

Ambele sunt televizoare Smart, conectate la internet. Dispun de functii de genul Social TV care va permite sa socializati pe Facebook, Twitter si Google Talk in timp ce va uitati la un film sau la o emisiune tv.  Si, mai au o functie foarte interesanta: Second TV. Aceasta ofera posibilitatea afisarii continutului redat pe ecranul televizorului sau continut independent de acesta si pe alte dispozitive compatibile, precum telecomanda Samsung cu ecran tactil, Samsung Galaxy S2 sau tabletele Samsung Galaxy Tab.

Samsung LED 60D8000 este disponibil pentru un pret de aproximativ 16.499 lei, iar plasma Samsung 64D8000, pentru un pret de aproximativ 13.999 lei. Ambele modele pot fi achizitionate din retelele Domo, Altex și Flanco.

M-am jucat si eu cu un astfel de televizor si pot spune ca mi-a placut foarte tare. Fata de acum 3 luni, aplicatiile au crescut in numar si diversitate.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *