Tableta pentru Commando: Panasonic Toughpad FZ-A1

Panasonic anunta prima tableta rezistenta, Toughpad FZ-A1, care are un ecran de 10 inchi in format 4:3 si un sistem de operare Android 3.2. Este o tableta din categoria celor profesionale, fiind dedicata celor care isi desfasoara activitatea  in conditii speciale precum aviatia, constructiile, siguranta publica sau, de ce nu, in armata.

Aceasta are aceleasi standarde de durabilitate precum seriile de laptopuri Panasonic Toughbook. Modelul Toughpad FZ-A1 are un rating de MIL-STD-810G pentru caderi de la distante de 120cm precum si protectie inclusa impotriva prafului si apei. De asemenea, Toughpad FZ-A1 rezista si la temperaturi extreme, astfel ca poate fi utilizata in orice situatie.

Specificatiile constau intr-un procesor Marvell dual-core la 1.2 Ghz, 16GB spatiu de stocare interna expandabila prin card microSDHC de 32GB, memorie RAM De 1GB, camera de 5 MPix pe spate si o autonomie de 10 ore cu posibilitatea de inlocuire a bateriei de catre personalul IT. De asemenea, nu ii lipsesc conexiunile Bluetooth® v2.1 + EDR, 802.11a/b/g/n Wi-Fi, GPS si, optional, 3G cu suport de pana la  21Mb/s. Toughpad FZ-A1 are si un procesor suplimentar de securitate care permite criptarea datelor si programelor, VPN performant, management pentru autentificare si booting securizat.

Noua tableta asigura un excelent suport la utilizarea in mediile deschise. Ecranul are o luminozitate ridicata si strat anti-reflexie, astfel ca poate fi vizualizat fara probleme chiar si in lumina puternica a soarelui.

O vreti? Va place? Nu va grabiti. Va fi disponibila abia in primavara anului viitor la preturi cuprinse intre 850 Euro (Wi-Fi) si 999 Euro (3G).

     

    Bogdan Petre

    Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *