Transformer Prime – lansare amanata

Se pare ca noua tableta Asus Transformer Prime nu va mai fi lansata oficial maine, pe 9 noiembrie. Evenimentul a fost reprogramat undeva la inceputul lunii decembrie, fara sa se cunoasca o data precisa. Ciudata situatia, motivele sunt necunoscute, nu s-a aflat daca sunt probleme de productie sau de functionare ale tabletei.

Cei de la Asus sustin ca intarzierea are un scop precis: lansarea tabletei cu Android 4.0. Va fi prima tableta livrata cu acest sistem de operare.

Vom vedea ce se mai intampla.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

5 thoughts on “Transformer Prime – lansare amanata

 • November 8, 2011 at 4:27 pm
  Permalink

  Sigur sunt probleme cu Tegra 3, ori se incinge, ori altceva. La fel a fost si cu Iphone 4S cu A5, l-au subtactat pana la urma.

  Reply
  • November 8, 2011 at 4:45 pm
   Permalink

   eu vad altfel problema: pana acum nu si-au dat seama ca se incinge? sau ca are o problema? de ce trebuiau sa anunte fara sa fie siguri ca produsul e functional 100%?
   pe de alta parte, cam asta este tendinta la orice producator. si apple de exemplu: serverul SIRI nu face fata la nivelul mare de cereri.

   Reply
 • November 8, 2011 at 7:06 pm
  Permalink

  uite un exemplu clar de articol “daca intrebai, filozof te faceai si te luminai”…dar nu, tu nu…sa nu intrebi 😛

  Reply
  • November 8, 2011 at 7:14 pm
   Permalink

   eram sigut ca o sa-ti bagi codita… 😀
   ilumineaza-ne

   Reply
 • November 9, 2011 at 7:52 am
  Permalink

  Posibil sa doreasca lansarea cu Android 4.0, sa vedem ce zice si Ferike 🙂
  Ar fi primii cu tableta cu 4.0 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.