iPhone 4S la Vodafone – Ne vedem la lansare? (11.11.11)

Din cate stiu eu, Vodafone au fost primii care au anuntat disponibilitatea iPhone-ului 4s in Romania si, tot primii, care au lansat abonamentele dedicate. Si, dupa cum era de asteptat, sunt primii care anunta un eveniment special dedicat lansarii iPhone 4S.
Chiar daca sunt utilizator al altui tip de telefon, trebuie sa recunosc ca iPhone 4S este probabil cel mai asteptat smartphone al momentului. Acesta va fi comercializat in Romania de Vodafone, incepand de vineri, 11.11.2011, de la ora 00:00. Aceeasi ora la care este lansat in toata lumea.

Evenimentul de lansare se va desfasura incepand din seara zilei de joi, 10.11.2011, in mall-ul Plaza Romania, de la ora 22.00. De la ora o.oo se va da drumul la vanzare, chiar sunt curios cat de cerut va fi gadgetul momentului.
La eveniment vor fi prezenti unii dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania si o serie de celebritati media, cum ar fi Cabral Ibacka, Andreea Raicu si Robert Turcescu. De-abia astept sa-i mai intalnesc acolo pe Dan Dragomir, NWRadu, Manafu sau Victor Kapra. Care mai vine?
Deci, trei lucruri importante aveti de retinut: iPhone 4S, joi 10.11.2011 de la ora 22.00, Plaza Romania! Ne vedem acolo?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *