Lansare iPhone 4S la Vodafone (in cateva fotografii)

La invitatia celor de la Vodafone am participat in aceasta seara la evenimentul de lansare al noului iPhone 4S care s-a desfasurat in Plaza Romania (dupa cum v-am anuntat ieri). Multa lume acolo, si cumparatori, si curiosi, si bloggeri dar si presa de specialitate.

La eveniment au fost invitati si Andreea Raicu, Cabral Ibacka si Razvan Turcescu, ei fiind primii utilizatori de iPhone 4S Vodafone din Romania. M-am intalnit acolo si cu bloggeri de seama. Amintesc doar de Dan Dragomir, Victor Kapra, Vali Barzoi, NWRadu sau Manafu. Daca am ratat pe cineva, imi cer scuze, sunt tare racit. 😀

Asa ca, hai sa nu va mai retin cu vorbaraia, avem destul timp in zilele ce vor veni. Pe urmatoarea pagina aveti cele doua galerii cu fotografii.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

9 thoughts on “Lansare iPhone 4S la Vodafone (in cateva fotografii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *