Evenimentul Zenbook in cateva imagini

V-am aratat cateva fotografii de la evenimentul Asus desfasurat astazi, nu? Cu fetele Zen? Sper ca v-a placut.

Ce mai pot zice despre Zenbook? Ca este un ultrabook care mi-a placut foarte tare, ca mi se pare cel  mai misto laptop Asus de pana acum si ca va fi saptamana aceasta in magazine. Detalii despre preturi si cum se comporta el, aici:  http://www.imidoresc.ro/2011/11/11/asus-zenbook-ux31-redefinirea-portabilitatii/.

Evenimentul in sine a fost destul de “Zen”, adica echilibrat, cu doua prezentari ale celor de la Intel si de la Asus, unii vorbind despre tehnologia ultrabook, ceilalti despre produsul lansat – Zenbook. Mi-a placut foarte tare asocierea ultrabook-ului cu tipologia a patru persoane, din categorii socio-profesionale diferite: o studenta, un avocat, un designer si… Andi Moisescu, sa-l numim vedeta de televiziune. Toti cei enumerati mai inainte au primit cate un Zenbook care ii va ajuta in activitatea zilnica. As fi preferat sa fie si un scenariu cu bloggeri, m-as fi oferit cu placere sa am si eu masuta mea acolo. :O)) Veneam cu biroul meu de acasa. :O))

Sa lasam gargara, cateva imagini de la eveniment, pe urmatoarea pagina.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

4 thoughts on “Evenimentul Zenbook in cateva imagini

 • November 11, 2011 at 6:12 pm
  Permalink

  Mie mi-a placut, in sensul ca l-as cumpara. Intamplarea a facut sa ma joc putin cu un Air chiar zilele trecute si strict ca fier mi se pare mai bine lucrat. Comparatia ramane totusi distanta pt ca in ecuatie intra si OS-ul si brandul si fidelitatea macuserilor etc.

  Reply
 • November 11, 2011 at 7:07 pm
  Permalink

  buna asta cu scenariul cu bloggeri :). Daca castigi blogwarrs, cine stie, poate la anul ai si tu coltul tau Zen cu Zenbook :))

  Reply
  • November 11, 2011 at 7:16 pm
   Permalink

   nu trebuie sa fiu eu, era doar o idee 😀

   Reply
  • November 11, 2011 at 7:17 pm
   Permalink

   Eu vreau coltul meu cu Zenbook II 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *