Zenbook UX21 pe eMag.ro (stoc limitat)

Ultrabook-ul Zenbook UX21 al celor de la Asus si-a facut aparitia pe eMag.ro. Cel mai mic pret al sau este de aproximativ 4300 Lei. La acesti bani primiti o configuratie cu un ecran de 11.6 inchi si o rezolutie de 1366×768 pixeli, un procesor Intel Core i5 la 1.6 Ghz, 4 GB memorie RAM, stocare pe un SSD de 128GB, USB 3.0, Windows 7 Home Premium, totul intr-o superba forma cu o greutate de numai 1.1 Kg.

Ce sa mai, un superb ultrabook, cu o configuratie care ar putea satisface nevoile digitale ale majoritatii celor dintre noi. Portabil, puternic si aratos, UX21. Vad ca este un stoc limitat. Asa ca, cei interesati ar cam trebui sa se grabeasca. 😀 Eu as merge pe modelul cu i7, chiar daca costa cu vreo 6 milioane mai mult. Ma rog, teoretic si in visele mele erotice, ca buzunarul nu-mi permite. 🙁

Din cate vad, modelul UX31 inca nu si-a facut aparitia. Va tin la curent.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *