Saptamana viitoare voi incerca asistenta premium a celor de la Samsung

Samsung anunta deschiderea celui mai mare centru de service din Romania, cu o suprafata totala de 1.200 mp. Acesta ofera o gama completa de servicii, de la instalare, reparare si suport tehnic pana la comercializarea de produse si accesorii.

Noul centru este singurul autorizat pentru repararea tuturor produselor aflate in portofoliul Samsung: telefoane mobile, notebook-uri, televizoare LCD sau PDP, audio-video si electrocasnice. Cei de la Samsung ne asigura ca vom avea parte de servicii Premium. Adica, echipamentele aduse aici vor fi reparate intr-un timp foarte scurt: o ora in cazul telefoanelor mobile sau o zi in cazul televizoarelor cu o diagonala mai mare de 40 de inchi. Pentru produsele care nu vor fi reparate in acest timp se pot oferi altele la schimb, pe toata durata reparatiei.

Samsung Plaza, centrul de care v-am povestit pana acum, este situat pe Bulevardul Iuliu Maniu la nr 7 si este deschis de luni pana vineri de la 9:00 la 21:00 si sambata de la 10:00 la 15:00.

Deci, intr-o zi a saptamanii viitoare, ma voi duce cu al meu monitor Samsung. Are un defect la alimentare, cred ca nu mai face contact cum trebuie.Voi testa pe pielea mea cum se desfasoara lucrurile in acest service premium. Va tin la curent.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *