Cu mainile pe: Samsung NX200

De astazi am un nou gadget in dotare. Este vorba de noua camera mirrorless a celor de la Samsung, NX200. Aceasta are un senzor APS-C de 20 Megapixeli, un ecran Amoled de 3 inchi, tehnologie Fast AF, capacitate de fotografiere in rafala de pana in 7cps, sensibilitate ISO intre 100 si 12.800 si inregistrare video la rezolutii full HD.

In primul rand mi-a placut calitatea constructiei. Body-ul este realizat din aliaj de magneziu, finisajele sunt ireprosabile. La kit a venit cu un obiectiv 20-50mm f/3.5-5.6. Acesta are si buton iFn, prin intermediul caruia putem ajusta diafragma, timpul de expunere sau alti parametri direct de pe el, prin intermediul inelului de focalizare.

Nu m-am jucat foarte mult cu ea pana acum. Dar, cateva fotografii tot am facut. Le puteti vedea pe urmatoarea pagina. Revin si cu alte impresii cat de curand.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *