Offroad in Bucegi cu Philips Romania

Astazi, Philips Romania au organizat o palpitanta cursa offroad pentru cei prezenti la evenimentul Innovation Expedition din Azuga. In aceasta aventura au fost ajutati de clubul Offroad Adventure Romania.

Practic, am fost impartiti in echipe, am primit harti cu traseul si am pornit la drum. Traseul a inceput din Busteni. Aici am urcat cu masinile pe Zamora catre Varful Urechea, am ajuns in capul partiei Sorica, dupa care am coborat undeva intre Busteni si Azuga. Traseul a fost spectaculos, in ritm de concurs, toata lumea incercand sa castige interesantele premii puse la bataie de catre cei de la Philips. A contat timpul in care au ajuns la destinatie ambele masini ale fiecarei echipe dar si trecerea obligatorie prin 5 puncte de control. Nu putine au fost momentele in care am stat cu inima stransa, traseul fiind destul de dificil si parcurs intr-un ritm alert.

Noi am fost prima echipa care a pornit in concurs, echipa Fidelio, am ajuns la toate cele 5 puncte de control dar, din pacate, pe coborare s-a spart un cauciuc si ne-am clasat pe ultimul loc. Nu sunt deloc suparat ca nu am castigat, experienta de offroad a fost aproape totala in acest fel. Recunosc, am avut parte de o zi superba astazi in Bucegi.

Eu am preferat sa stau in spate, langa nemtoaicele culese de pe drum. :O)) Impresii de la Alex Radescu, aflat in dreapta soferului si invidios pe mine ca puteam deschide geamul, aici: http://www.alexradescu.ro/2011/11/off-the-road-philips-expedition-4×4.html. Cristina Bazavan, aflata in alta echipa, concurenta cu a noastra, a scapat la mustata premiul cel mare. Impresiile ei, aici: http://bazavan.ro/2011/11/offroad-philips-creasta-muntilor. Dan Dragomir se afla in masina din fata noastra, in echipa cu noi fiind. Cand am vazut cat de rapid si cu cat s-a inclinat masina in care se afla atunci cand au urcat pe coasta muntelui, incercand sa depaseasca un obstacol, am ramas un pic socat. ­čśÇ Era de filmat. Dar cum Radescu se uita la mine si la blondele din spate in oglinda retrovizoare, nu a prins momentul. ­čśÇ Aventura lui Dan, aici: http://www.dandragomir.biz/dan/offroad-sorica-azuga.html.

Am facut o scurta filmare din goana masinii de teren. Doar atat si cam putin ca imi era frica sa nu scap camera din mana, la cat de tare ne zdruncinam. ­čśÇ

Cateva fotografii, pe urmatoarea pagina.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Offroad in Bucegi cu Philips Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *