400 de litri, de la Samsung

Nu au adus inca frigiderul cu Twitter dar, cei de la Samsung, lanseaza inca un model premium in Romania. Pe langa aspectul deosebit, care ar innobila orice bucatarie, combina frigorifica RL60 impresioneaza si prin capacitatea de depozitare, de 400 litri. Va inchipuiti cate sticle de bere ar incapea in el? 😀

Are o serie de optiuni practice, precum sertarul CoolSelect Zone caruia i se poate stabili o temperatura independenta, in functie de ce vrem sa depozitam acolo. Si, foarte important, are un raft special pentru vinuri. RL60 beneficiaza de sistem No Frost, ce previne formarea ghetii si a condensului in interiorul frigiderului.

Una dintre cele mai atractive dotari ale modelului RL60 este ecranul inteligent care ofera acces instantaneu la diverse functii cum ar fi controlul temperaturii. Cred ca m-as juca pana m-as plictisi cu ecranul asta. 😀 Cu o bere in mana, bien sur.

Pentru economisirea energiei, la interior s-a optat pentru iluminarea cu LED. De altfel, acesta se incadreaza in clasa energetica A+++.

Este clar, nu este deloc ieftin. Pentru a va dota bucataria cu un astfel de mamut, trebuie sa platiti aproximativ 3.500 de lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *