Guinness World Record in Romania: samsungimages.ro

Astazi, cei de la Samsung Romania au stabilit un record mondial, certificat de Guinness World Records. Pentru ce? Pentru organizarea celei mai mari expozitii digitale din lume. Va mai aduceti aminte de concursul de pe samsungimages.ro, cel cu fotografii de rasarit de soare? Se pare ca a fost un real succes, aici adunandu-se aproximativ 2700 de fotografii valide. Inca nu stiu numarul exact, sper sa-l aflu cat de curand.

Alaturi de Alex Mazilu si Catalin Beldea, am avut onoarea sa fac parte din juriul care i-a ales pe cei 12 castigatori ai unor camere Samsung MV800. Nu a fost deloc simplu sa jurizez. Au fost multe fotografii interesante, astfel ca misiunea alegerii castigatorilor a fost destul de dificila.

Nu mare mi-a fost surprinderea cand am fost invitat sa rostesc cateva cuvinte. Emotii mari m-au cuprins in acel moment si nu mai stiu exact ce am spus. Sper ca nu m-am balbait foarte tare. Sincer, dupa 3 ore, inca mai tremur. 😀

De asemenea, in cadrul aceluiasi eveniment a fost lansata si camera mirrorless Samsung NX200. Despre ea, cat de curand revin cu detalii.

Cateva imagini de la eveniment dar si fotografiile castigatoare, pe urmatoarea pagina.

Si fotografiile alese de juriu, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

7 thoughts on “Guinness World Record in Romania: samsungimages.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *