Surpriza, Alpha 77 de la Sony in oferta f64.ro

Chiar daca nu ma mai asteptam sa vad anul acesta la vanzare in Romania SLT-ul varf de gama al celor de la Sony, iata ca avem parte de o surpriza. Aceasta este disponibila pe f64.ro la un pret de aproximativ 8300 Lei, intr-un kit cu obiectiv SAL16105 DT f/3.5-5.6 16-105mm.

Alpha 77 este o camera dedicata in special profesionistilor dar si amatorilor cu dare de mana, sa le spunem amatori pretentiosi. Este o camera performanta, robusta, rezistenta la intemperii, foarte usor de folosit si cu multe functii creative avansate. Are un senzor CMOS Exmor™ APS HD de 24.3 megapixeli, filmeaza la rezolutii Full HD AVCHD, fotografiaza in rafala cu 12 cps si nu-i lipeste un GPS integrat.

La evenimentul de lansare de acum cateva luni, am butonat-o un pic si am facut cateva fotografii cu ea. Mi-a placut foarte tare, daca as dispune de suma cu pricina mi-as cumpara-o fara nicio retinere. Din pacate, nu sunt bancher, asa ca ma multumesc cu ce am. 😀

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Surpriza, Alpha 77 de la Sony in oferta f64.ro

  • November 24, 2011 at 5:57 pm
    Permalink

    Si mie mi-a facut cu ochiul camera asta… Din ce review-uri am citit pare extraordinara…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *