Impresionant, nu?

Ce parere aveti? Ati gasit ceva reduceri interesante? Personal, nu am gasit nimic care sa imi atraga atentia, la niciun magazin online. Nu trebuie sa mai spun ca majoritatea nici nu erau functionale, o stiti si voi foarte bine. Nu am gasit nici G74SX-ul pe care il cautam la jumatate de pret, nici vreun Alienware la 5000 de lei, nici macar un Smart TV la 2500 Lei.

O zi de lichidari de stocuri, in special la echipamente depasite moral, care nu s-ar fi vandut altfel. De remarcat totusi ca eMag.ro au avut discount de 10% la toate produsele. E ceva, nu impresionant, dar este ceva. Despre celelalte magazine, nici nu merita sa mai spun ceva. Niciunul nu mergea… Frustrant.

Totusi, este prima oara cand se intampla asa ceva in Romania. Parerea mea ca ar fi trebuit sa fie planificata o astfel de zi in sezonul ianuarie-februarie, atunci cand vanzarile magazinelor sunt foarte mici.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Impresionant, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.