Samsung Wave 3 – in Romania din aceasta saptamana

Wave 3, varful de gama cu bada OS de la Samsung, va fi disponibil in Romania din aceasta saptamana. Imi place in primul rand cum arata. Este un smartphone elegant, cu o carcasa din aluminiu mat si o grosime de numai 9.9mm. Nici fisa tehnica nu arata deloc rau. Are un ecran Super Amoled de 4 inchi, procesor la 1.4Ghz, transfer de date la viteze de 14.4 Mbps, Wi-Fi N, Wi-Fi Direct, Bluetooth 3.0, camera de 5 Mpix cu flash LED si un acumulator de 1500mAh.

Samsung Wave 3 ruleaza pe noua platforma bada 2.0 cu interfata Touchwiz UX, magazin de aplicatii Samsung, Social Hub 2.0 si functie ChatOn. De asemenea, primii utilizatori vor avea acces gratuit la jocurile Camcard, Skyview si Aventurile lui Tintin. Revin cu pretul.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *