Tech si Interesante – Sa incepem saptamana bine

Recunosc ca am cam frecat-o saptamana trecuta. ­čśÇ Promit sa revin in forta incepand de astazi. Sper. ­čśÇ . Pentru moment,┬ádoua articole interesante:

– Dan s-a jucat cu noul Galaxy Note, un smartphone-tableta extrem de interesant:┬áhttp://www.dandragomir.biz/drive-test/samsung-galaxy-note-review.html; Cat de curand imi voi spune si eu parerea mea despre el.

– Vali Birzoi (businesscover.ro) ia la puricat noul Zenbook UX21,┬áhttp://www.businesscover.ro/27-11-2011-asus-zenbook-ux21-este-replica-pc-urilor-pe-masura-macbook-air/; Asteptam si prezentarea Acer-ului S3 cu care se afisa pe la diverse conferinte saptamana trecuta. ­čśÇ

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Tech si Interesante – Sa incepem saptamana bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *