Mai multe tablete cu Tegra 3, abia la anul

Singurul integrator care a anuntat o tableta cu Tegra 3 pentru anul acesta este Asus. Aceasta isi va face aparitia in SUA in luna decembrie. La noi, banuiala mea ca prin ianuarie. Vom vedea.

Ceilalti producatori isi vor arata tabletele cu Tegra 3 la CES-ul din Las Vegas sau, mai degraba, la Barcelona in cadrul MWC care se desfasoara in luna februarie. Astfel ca, ele vor fi pe piata pe undeva prin martie, cel mai devreme (si cu o zdravana doza de optimism din partea mea). Inca un factor important: se asteapta ca pretul unei tablete cu Tegra 3 sa varieze intre 459 si 599 USD. Principalii producatori de la care asteptam astfel de echipamente sunt Acer, Lenovo si HTC. Daca Asus lanseaza Prime-ul la timp, va avea un avantaj net pe aceasta piata. Asteptam.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Mai multe tablete cu Tegra 3, abia la anul

 • November 30, 2011 at 11:40 am
  Permalink

  Prime – cam e disponibil deja, dar doar in US, la noi abia in Ianuarie 2012
  Acer+Lenovo, dupa februarie, in mod sigur. Poate si dupa MWC :(, intarziati ca de obicei. O sa le-o ia Samsung inainte, deja au quad-core Exynos 5210, la anu incepe shipment. Poate se grabesc 🙂
  Mototola caca-maca, nu are quad, inca.
  HTC, imi vine sa vomit, Jetstream e 1000euro aproape. Sa si-l bage undeva si e doar dual-core.

  Nu mai da preturi MSRP in $, la noi vor vi mai mari, si distribuitorii trebuie sa traiasca :):)

  Reply
  • November 30, 2011 at 12:43 pm
   Permalink

   referitor la preturi, mai sunt confrati de-ai nostri care le cumpara din State…
   si.. La Multi Ani? 😀

   Reply
 • November 30, 2011 at 3:40 pm
  Permalink

  Ziua mea a fost deja 😀 😀
  Da, iti iei din State daca stai acolo, dar te costa mai mult cu drum decat daca il iei de aici 😛
  Eu as vrea, “imi doresc” chiar asa, un Prime cu 3G, ce naiba, asa e de greu sa bage un modem acolo? Bine ca restul ieftinaturilor au. Chiar as pastra un Prime, cu 3G

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *